AYDIN'IN 6 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

AYDIN'IN 6 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Aydın'ın Efeler, Köşk, Kuşadası, Germencik, Söke ve İncirliova ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Aydın'ın altı ilçesi yarın karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım', 'dağıtım sisteminde yapılacak çalışmalar' ile 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Aydın'da kesinti yaşanacak mekanlar, tarihler ve saatler şu şekide;

12 Nisan Pazartesi günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Efeler ilçesine bağlı Yılmazköy, Doğan, Kenger, Gölcük, Karaköy, Ortaköy, Yukarıkayacık, İmamköy, Pınardere, Kocagür, Serçeköy, Umurlu, Emirdoğan, Aşağıkayacık, Çayyüzü, Musluca, Terziler, Eğrikavak, Kuyucular ve İlyasdere Mahalleri'nin tamamı ile Zeytinköy Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

12 Nisan Pazartesi günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Köşk ilçesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

12 Nisan Pazartesi günü 10:00 ile 11:00 saatleri arasında Kuşadası ilçesine bağlı Kirazlı ve Yeniköy Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

12 Nisan Pazartesi günü 12:00 ile 13:00 saatleri arasında İncirliova ilçesine bağlı Hamiyler, Akçeşme, Arzular, Eğerek, İsafaklar, Arpadere ve Palamut Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

12 Nisan Pazartesi günü 12:00 ile 13:00 saatleri arasında Germencik ilçesine bağlı Ömerbeyli ve Kızılcagedik Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

12 Nisan Pazartesi günü 15:00 ile 16:00 saatleri arasında Söke ilçesine bağlı Atburgazı ve Yuvaca Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler