Aydın'ın çalışkan müdürü ve ekibi gençler için gece gündüz çalışıyor

Aydın'ın çalışkan müdürü ve ekibi gençler için gece gündüz çalışıyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Demirtaş basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından Gençlik Merkezinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Cenap Fillikçioğlu, göreve geldikten sonra kentteki birçok spor tesisinde yenileme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Aydın Gençlik Merkezi binasını baştan aşağı yenilenerek gençler için modern bir alan oluşturuldu. Kitap kafe başta olmak üzere farklı alanlara ait atölye ve salonların bulunduğu Gençlik Merkezi’ne, son teknoloji ile donatılan 'Deneyap atölyesi' kuruldu. 17 bin üyesi bulunan Aydın Gençlik Merkezi’nde gençler, sporun yanı sıra bilimsel çalışmalar yapıp kültürel ve sosyal etkinlikler yapabilme imkanına kavuştu.

Toplantıda kurumun faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu; “Genlerimiz burada arkadaşları ile müzik, bağlama gibi her türlü sanatsal faaliyetlerini yapabilirler. Gençlik Merkezine gelen her çocuk, dini günler atölyesinden tutun, modern danslar ve halk oyunlarına kadar her türlü faaliyete ulaşabilir. Bağlama, keman, judo, havalı tabanca, tekvando, boks gibi her türlü spor, sanat ve kültürle ilgili etkinliği yapabilirler. 

“AYDIN GENÇLİK MERKEZİNDE YELPAZE ÇOK GENİŞ”

Deney atölyemizin ortakları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı. Buradan yeni SİHA'cılar, İHA'cılar, Fen ve Bilimle ilgili tüm yeni araştırmacı gençler çıkacak. Atölye, bu sene Aydın'da faaliyete geçti. Sınavları yapıldı ve sınavda başarılı olan gençler burada bilimsel her türlü çalışmayı yapabilecekler.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-11-13-at-22-49-30.jpeg

whatsapp-image-2021-11-13-at-22-49-32.jpeg

whatsapp-image-2021-11-13-at-22-49-33.jpeg

whatsapp-image-2021-11-13-at-22-49-35.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler