AYDIN'IN MUCİZE BEBEĞİ HAYATA TUTULDU

AYDIN'IN MUCİZE BEBEĞİ HAYATA TUTULDU

Efeler'de 770 gram ağırlığında dünyaya gelen bebek hayata tutunarak 2 bin 40 grama ulaşmasının ardından hastaneden taburcu edildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Şubat ayında  30 haftalık 770 gram olarak dünyaya gelen kız bebek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorların hummalı çalışması sonucu 2 ay sonunda sağlığına kavuşan minik kız, bugün ailesine verilerek hastaneden taburcu edildi.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, minik kızı hayata kavuşturan personellere teşekkür etti. Müdürlük sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Hastanemizde 30 haftalık 770 gram olarak doğan kız bebek, acilen yeni doğan yoğun bakım ünitemizde tedavi altına alınarak takibi gerçekleştirildi. 2 ay süren yoğun bakım yatışı sonunda 2 bin 40 gram ağırlığa ulaştırılarak sağlıklı bir şekilde taburcu edilen bebeğimiz ailesine kavuştu. Anne ve babası yatışı süresince bebeklerine özverili ve sevgi dolu yaklaşımları ile hayata tutunmasına destek olan Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi personelimize ayrıca teşekkür ettiler." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler