AYDIN'IN O İLÇESİNDE 60 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN AŞILAMA SÜRECİ BAŞLADI

AYDIN'IN O İLÇESİNDE 60 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN AŞILAMA SÜRECİ BAŞLADI

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, ilçede 60 yaş ve üstü vatandaşların koronavirüs aşılarının uygulanmaya başlanacağını açıkladı.

Küresel Kovid-19 salgınıyla mücadele sürecinde Türkiye'de 14 Ocak'ta sağlık çalışanları ile başlayan toplumsal aşılamada, yeni bir aşamaya geçilerek 60 yaş üzeri vatandaşlar ile eşleri sisteme tanımlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cumartesi günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kovid-19 aşı programında yeni gruba geçildiğini duyurdu. Koca, "Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler. Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi." bilgisini paylaştı.

İLK ADIM KARACASU'DAN

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley tarafından yapılan açıklama ile, ilçede yaşayan 60 yaş ve üstü vatandaşların aşılama süreçlerinin başladığını açıkladı.

Soley tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"60 yaş ve üzeri olan büyüklerimizin aşılanmasına İlçemizde de başlanılmıştır. Aşı programının ivedilikle tamamlanabilmesi için aşı yaptırmak isteyen 60 yaş ve üzeri büyüklerimizin acilen kendi aile hekimlerine başvurmalarını önemle rica ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler