Aydın'ın sevilen sinema oyuncusu muhtarlığa talip

Aydın'ın sevilen sinema oyuncusu muhtarlığa talip

Türkiye’de çekilen birçok ünlü dizi ve sinema filminde rol alan Aydınlı Mustafa Benli, doğduğu mahalleye muhtar adayı oldu. Mahallesini hak ettiği noktaya taşıyacağını belirten Benli, vatandaşlardan destek istedi.

3.jpeg

Aydın’ın yetiştirdiği sinema oyuncularından Mustafa Benli, doğup büyüdüğü ve yaşadığı mahallesine muhtar olmak için harekete geçti. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Çukur, Payitatht Abdülhamid, Vatanım Sensin, Kalk Gidelim, İftarlık Gazoz, Mehmetçik Kutul Amare gibi birçok dizi ile sinema filmlerinde rol alan Benli, Efeler ilçesindeki Güzelhisar Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Mahallede 18 yıldır çiçekçilik yapan 38 yaşındaki Benli, lokma hayrı yaparak mahalle halkıyla buluştu.

4.jpeg

“GÜZELHİSAR’IN EVLADIYIM”


Kentte yaptığı lezzetli lokmalarla ün salan Koç Lokma’nın sahibi Tolgahan Koç’un döktüğü lokmaları, muhtar adayı Benli kendi elleriyle vatandaşlara ikram etti. Aza adaylarıyla birlikte lokma hayrına katılan Benli’ye mahalle halkı da sevgi gösterilerinde bulundu. 2024 yılı mart ayında yapılacak olan seçimler için mahalle halkına seslenen Benli, “Ben Güzelhisar Mahallesi’nde dünyaya geldim. Öğrenim hayatımı da güzel mahallemdeki okullarda tamamladım. İş yerimi yine mahallemde açtım. Evlendim, mahallemde oturmayı seçtim. Kısacası ben bu mahallenin evladıyım. Sizler benim annem, babam, kardeşim, dostum oldunuz her daim. Şimdi sıra bende diye düşünüp muhtarlığa aday olmaya karar verdim. Bu fikrimde bana destek olan herkese minnettarım. Daha öncesindeki azalık görevim bana muhtarlığın ne olması gerektiğini öğretti. Bence muhtarlık, büyük bir ailenin reisliğini üstlenmektir. Yaşlısını, yetimini, yardıma ihtiyacı olanını arayıp bulmak, ihtiyaç sahibiyle hayırseveri buluşturmaktır muhtarlık. Bunlar enerji, heves, dinamizm ister, ben de gençliğime ve motivasyonuma güveniyorum. Derdiniz derdim, istediğiniz istediğimdir diyorum. Eğer bu yolda benden desteğinizi, güveninizi esirgemezseniz bu mahallenin “Güzelhisar” adına daha da lâyık olması için elimden geleni yapacağımı bildiriyorum.” dedi.

1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler