Aydın'ın tanınmış esnafı başkanlığa aday oldu

Aydın'ın tanınmış esnafı başkanlığa aday oldu

Aydın’da 1988 yılından beri erkek kuaförlüğü yapan ve müşterilere özel ustura, cımbız, havlu ve önlük kullanmasıyla bilinen Bülent Kovacı, Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Sevgi Yolu’nda erkek kuaförlüğüyle uğraşan Bülent Kovacı, Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Kovacı, en büyük hedefim 'Aydın'da ilkleri yaşatmak' dedi.

Kovacı yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

"Ben Bülent Kovacı, uzun süredir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odasına üye olarak berberlik mesleğini icra ediyorum. Berberliğe 1988 yılında başladım. Kalfalık, ustalık gibi süreçlerden sonra birçok meslektaşım gibi ben de artık bu yolda yürüyecek seviyeye geldim. Bu mesleği yaparken esnaflığın gerektirdiği samimiyeti, güveni, aile sıcaklığını ‘arkadaşlarım, kardeşlerim’ dediğim müşterilerime yaşatmak için çok özen göstermeye çalıştım. Dinledim. Düşündüm. Hayal ettim. Belki de bir berber olarak fazla kurumsal davrandım ama Ahilik der ki: ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ ve bilirsiniz ki Ahilik demek ‘cömert, eli açık’ demektir. Bu doğrultuda birbirimizi ayakta tutacak olan şey, harici ve dâhili menfaatlere karşı dayanıklılık gösteren manevi değerlerin gücüdür”

“MÜŞTERİLERİN KENDİLERİNİ ÖZEL HİSSETMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUM” 

Teknolojinin gelişmesiyle sıra beklerken tablet verir ve sıkılmamalarını sağlarım. Randevu günleri yaklaştığında mail atarak haber veririm. Her biri için ayrı usturalar, cımbızlar, havlular, önlükler kullanırım. Bu çalışma disiplini beni örnek bir işletmeci yaptı. Bu sebeple Türk Telekom’un ‘Gülümseten Hikâyeler’ başlığı altında bir reklam filminde oynadım. Aynı zamanda çeşitli gazetelerde haberlere çıktım. Bu durumun titizlikle, temizlikle elbette ilgisi var; halka hizmet veren her işletmenin uygulaması gereken bir durum. Ancak bana bunları düşündüren ve yaptıran şey iş disiplini, sevgi, saygı, cömertlik, güven gibi manevi değerler.

“AYDIN'DA İLKLERİ YAŞATMAK İSTİYORUM"

Adaylığımı koyarak bu heyecanları sizlerle paylaşmayı içtenlikle arzu ediyorum. Bu yolda yeniliklere ve gelişmelere her zaman açık olunması gerektiğini düşünüyorum. Kazandığım takdirde yapmak istediklerim arasında Aydın’da ilk kez gerçekleştirilecek olan Güzellik Eğitim ve Kozmetik Fuarı düzenlemek isterim. Ayrıca saç kesim fiyatını üç ayrı fiyatlandırmayı planlıyorum makine ile düşük fiyat, makas ile normal fiyat, modelli kesim yüksek fiyat, olarak çalışmalarım olacak.”

whatsapp-image-2021-11-25-at-12-04-43.jpeg

whatsapp-image-2021-11-25-at-12-04-43-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler