AYDIN'IN VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU

AYDIN'IN VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU

2019 yılına ait Aydın gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenler listesi açıklandı. Verilerin açıklanmasıyla birlikte Aydın'da en çok vergi ödeyen şahıs ve şirketler de öğrenilmiş oldu.

Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı, 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Aydın genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesini açıkladı. 

Buna göre, 2019 yılının Aydın vergi rekortmeni 3 milyon 659 bin 71 lira ile Şefik Çerçioğlu oldu. Çerçioğlu'nu 2 milyon 357 bin 609 liralık tutarla Gürsel Tonbul takip etti. Listede 3., 4., 6,, 7. ve 8. şahıslar isimlerini açıklamazken 5. Polat Güven, 9. Hasan Tonbul, 10. ise Ece Tonbul Kilit oldu. 

"KURUMSAL VERGİ REKORTMENİ MENDERES GEOTHERMAL OLDU"

Kurumlar vergisi beyan eden mükellef listesinde ise ilk sıranın sahibi tahakkuk ettirilen 38 milyon 854  bin 475 lira vergiyle Menderes Geothermal Elektik Ür. A.Ş. oldu. Listede 2. Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği Anonim Şirketi, 3. Diana Turizm Otelcilik Tic. ve San. A.Ş., 4. Batı Ege Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6. sırada Esen Turizm İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş., 8. sırada Peksa Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak belirlendi. Listede 5., 7. ve 10. olan firmalar ise isimlerini açıklamadı.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler