Aydın'ın Yıldızları Tam Gaz Devam Ediyor

Aydın'ın Yıldızları Tam Gaz Devam Ediyor

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporu

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları 3-5 Ocak 2020 tarihleri arasında Manisa ilinde gerçekleştirildi. ANALİG Badminton Ege Bölge Grup Müsabakalarına Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya, Eskişehir, İzmir, Manisa, Uşak, Bilecik ve Afyon illerinin karma badminton takımları katıldı.

 

Badminton’da Çeyrek Finaldeyiz

 

Aydın’ı temsilen A grubunda yer alan kız il karması takımı ilk maçında Eskişehir’i 4-1 mağlup edip, ikinci maçında Manisa’ya 3-2’lik skorla yenilerek grup ikinciliği ile adını çeyrek finale yazdırdı.

 

Çeyrek Finaller Eskişehir’de

 

Aydın’ı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Kızlar Badminton Çeyrek Final müsabakalarında temsil edecek olan il karma takımı, 14 Şubat – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında Eskişehir’de mücadele edecek.

 

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ANALİG Badminton Ege Grup Müsabakalarında grup ikincisi olan il karması takımını tebrik etti ve çeyrek final müsabakalarında başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler