Aydınlı adamı evinden eden aşk: "Çorabımı yıkadı diye evi üstüne yaptım"

Aydınlı adamı evinden eden aşk: "Çorabımı yıkadı diye evi üstüne yaptım"

Aydın'da yaşayan Mustafa Emektar, dolandırıldığı sevgilisinden sonra soluğu Müge Anlı'da aldı.

63 yaşındaki Mustafa Emektar, otogarda büfe işleten ve Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan birisi. 2019 yılında kiracısının ablası olan Filiz Aydın ile tanışan Emektar, onunla sevgili oldu ve hayatı değişti.

Emektar, evlerinden birinin tapusunu sevgilisi Filiz Aydın’ın üstüne yaptı. Diğer evi ise bir arkadaşına devretti. Ancak 15 gün sonra sevgilisi Filiz Aydın evin tapusunu aldıktan sonra kayıplara karıştı ve Emektar büyük bir şok yaşadı.

"HİÇ GÖRMEDİĞİM İLGİYİ GÖRDÜM"

Atv'de yayımlanan Müge Anlı'nın programına katılan Mustafa Emektar, "35 senelik evlilik hayatımda görmediğim ilgi ve alakayı Filiz Aydın’dan gördüm, sevildiğimi zannettim" şeklinde konuştu.

Emektar, toplamda 5 evi olduğunu ve bunlardan birini oğlunun, ikisini resmî nikâhlı eşinin, birini sevgilisi Filiz Aydın'ın ve birini de bir arkadaşının üstüne yaptığını belirtti. Emektar, sevgilisi Filiz Aydın'a evin tapusunu 14 Aralık'ta verdiğini fakat evi aldıktan 15 gün sonra 3 kez telefon numarasını değiştirdiğini söyledi. Aydın, daha sonra Emektar'ı bırakıp kayıplara karıştı.

Emektar, Filiz Aydın'la yaşadığı beraberlik sonrasında onun naçar kalmaması için evi ona verdiğini söyledi ve "Ölüm var, zulüm var" diye düşündüğünü belirtti.

GÜVENCE İÇİN EVİ İSTEMİŞ

Mustafa Emektar, Filiz Aydın'la numaralarını alarak mesajlaşarak tanıştıklarını ve ilişkilerinin 2020 yılında başladığını söyledi. Bir dönem aralarının bozulduğunu belirten Emektar, sevgilisi Filiz Aydın'ın kendisinden bir güvence talep ettiğini ve ev istediğini dile getirdi. Bunun üzerine Emektar, evini Filiz Aydın'ın üstüne yaparak 1 milyon TL değerindeki evi ona verdi. Ancak evi aldıktan 15 gün sonra kayıplara karışan Filiz Aydın'ın Emektar'ı bırakıp gitmesi sonrasında Emektar büyük bir şok yaşadı.

Emektar, çocuklarından kaçırmak için arkadaşı Emre'nin üzerine yaptığı evin satıldığını öğrendi. İddialara göre Filiz Aydın, Mustafa Emektar'ın arkadaşı Emre'ye ulaşarak bu evi de sattı ve paralarını aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler