Aydınlı âşık kentin gururu oldu

Aydınlı âşık kentin gururu oldu

Âşık Muhsin Özen, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Âşıklar ve Ozanlar Festivali'nde elde ettiği başarıyla tüm Aydın'ı gururlandırdı.

1. Uluslararası Karacaoğlan Âşıklar ve Ozanlar Festivali, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi. Onlarca âşık ve ozanın katıldığı festivalde Aydın'ı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ve  Aydın Âşıklar ve Ozanlar Dernek Başkanı Muhsin Özen temsil etti. Özen, festivalde düzenlenen yarışmada şiir dalında ikinci, muamma dalında ise üçüncü oldu. 'Yaralı âşık' olarakta tanınan Özen, başarısıyla kentin gururu oldu.

BİR TEBRİK DE MÜDÜRLÜKTEN GELDİ

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Özen'in başarısı sonrası yayınladığı başarı ile kurum personelini tebrik etti. Mesajda, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “1. Uluslararası Karacaoğlan Âşıklar ve Ozanlar Festivali” etkinliklerinde, ilimizi temsil eden kurumumuz personeli ve Aydın Âşıklar ve Ozanlar Dernek Başkanı Muhsin Özen (Yaralı) Şiir dalında ikinci, Muamma dalında ise üçüncü olmuştur. Aşık Muhsin Yaralı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" ifadelerine yer verildi.

242652452-2374334109363186-7637586248729278475-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler