Aydınlı başkan sağlık sistemini eleştiri yağmuruna tuttu

Aydınlı başkan sağlık sistemini eleştiri yağmuruna tuttu

Hastanelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle randevu almak her geçen gün zorlaşıyor.

Hastanelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve 182 Randevu sisteminden sıra almak neredeyse imkansız hale geldi. 

Konu hakkında Facebook hesabından bir paylaşım yapan Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan, "Mevcutta sağlık hizmeti parası olan için işliyor" dedi. 

Karahan açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

"Bu ülkede Sağlık sistemi çökmüş. Daha doğrusu parası olan için işliyor. 1 haftadır devlet hastanesi ve üniversiteden randevu almaya çalışıyorum ama randevu yok. MHRS den deniyorum olmuyor. 182'yi arıyorum olmuyor 1 ay sonraya var diyor 15 gün kalası randevu için arayabilirsiniz deniliyor. Üstelik yeşil alan açıldı aciliyeti olduğu belirtilmesine rağmen randevu alamadım." dedi.

SAĞLIK SİSTEMİ PARASI OLAN İÇİN İŞLİYOR

Özel hastane ile görüştüm. "Muayne tahliller, tektikler, ultrason vs 15 bini bulur diyor. Ameliyat olursa masraflar artar doktor para ister diyor. İşte 21 yılın özeti bu. Zenginler hükümeti AK Parti dilerlerse buyursun gelsinler Aydın İl başkanı, Milletvekilleri hatta Sağlık Bakanı gelsin yanlarında arayım beraber hastaneye gidelim randevu alınıyor mu? Kimse hikaye okumasın, bol keseden atmasın. Masa da oturmayla sırma köşklerden saraylardan devlet yönetilmez. Vatandaştan kopmuşsunuz bir haber geziyorsun. Saltanat sürüyorsunuz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler