AYDINLI BAŞKAN VE VEKİLLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

AYDINLI BAŞKAN VE VEKİLLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler Ankara'ya giderek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'u ziyaret etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler'in Ankara ziyaretleri devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'u ziyaret eden heyet, Aydın'da gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projeleri konuştu.

"AYDINLI HEMŞEHRİLERİME SELAM SÖYLEYİN"

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan Savaş, Aydınlı Bakan'ın selamlarını hemşehrilerine iletti. Selçuk'u, 18 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi'ne de davet ettiklerini söyleyen savaş, "Sayın Bakanımızla Aydın’ımızda devam eden ve planlanan projelerimizi konuştuk. Sn.Bakanımızı 18 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İl Kongremize davet ettik. Sn.Bakanımızın, kıymetli hemşehrilerimize selamlarını iletiyor, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

erjo1etxeasn5y1.png

"BABA OCAĞI AYDIN"

Aydınlı başkan ve milletvekillerinin ziyareti hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Bakan Selçuk, sohbet havasında geçen ziyarette Aydın'da devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında konuştuklarını söyledi. Selçuk paylaşımında "AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Savaş ve belediye başkanlarımız ile baba ocağım Aydın’da devam eden çalışmaları ve yeni projelerimizi ele aldık. Aydınlı hemşehrilerimize selamlarımızı gönderdik." ifadelerine yer verdi.

"HAYALLERİMİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN"

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ziyarette Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan 'Yaşlı Yaşam Köyü' projesini Bakan Selçuk'a ilettiklerini söyledi.  Kaplan açıklamasında, "Koçarlımızın mahallesi Çakırbeyli'de yaşlı çınarlarımız için bir hayalimiz var. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek, Yaşlı Yaşam Köyü projemiz ile ilgili görüşmek üzere Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'u ziyaret ettik." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler