Aydınlı Behlül'ün hediyesi Suriye'ye ulaştı

Aydınlı Behlül'ün hediyesi Suriye'ye ulaştı

Aydın’da geçtiğimiz günlerde valilik koordinesinde başlatılan ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yürüttüğü çalışmalar neticesinde, İdlib ve Elazığ'da yaşayanlar için toplanan insani yardım malzemelerini taşıyan 28 TIR, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yola

Aydın’ın Efeler ilçesinde Aydın Valiliği koordinesinde, Sivil Toplum Kuruluşları ve Aydınlı vatandaşlar tarafından İdlib ve Elazığ'da yaşayanlar için toplanan insani yardım malzemelerini taşıyan 28 TIR, ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Öte yandan eski otogar alanında gerçekleştirilen uğurlama töreninde, Aydınlı Behlül tarafından hediye edilen oyuncak, İdlip'te çadır kamplarında yaşayan Suriyeli bir çocuğa ulaştırıldı. Behlül'ün hediyesi Suriyeli kardeşinin yüzünü güldürdü.

 

İYİLİK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

 

İHH Aydın İl Temsilcisi Muhammet Akkuş sosyal medya hesabından paylaşımda, “İdlib'e tırlarımızı uğurlamaya hazırlanırken yanımıza gelen dünyalar tatlısı Cerebral Palsy hastası Behlül kardeşimiz, zalim esedin zulmünden kaçıp Türkiye sınırına sığınmak zorunda kalan İdlibli kardeşlerine göndermek üzere en sevdiği oyuncağını bize emanet etti. Bizler de İHH'ya emanet ettiği oyuncağını lojistik merkezimize ulaştırarak, İdlib'deki kamplarda yaşayan yeni sahibine ulaştırdık” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler