AYDINLI DOKTOR VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

AYDINLI DOKTOR VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Söke'nin sevilen simalarından nöroloji uzmanı Dr. Öztekin Yüce, koronavirüs ile haftalardır verdiği mücadeleyi kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Koronavirüs Aydın'da can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı tespit edilen ve tedavisine başlanılan nöroloji uzmanı Dr. Öztekin Yüce, virüsle olan amansız savaşı kaybetti. Durumunun ağırlaşması sonrası tedavisine yoğun bakımda devam edilen Yüce, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

e8da30d6-0359-4ffa-9c3e-c2cb9329d367.jpg

20 yıldan uzun bir süredir Söke'de görev yapan Yüce, geçmişte Söke Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarakta görev yapmıştı. İlçede herkes tarafından tanınan ve sevilen yaşlı adam aynı zamanda Söke Türk Sanat Müziği Derneği Topluluğunda da şef olarak yer almaktaydı. Yüce'nin ölümü ailesini ve tüm Söke'yi yasa boğdu.

Acı haberin ardından Aydın Tabip Odası açıklama yaptı. Açıklamada, "Aydın Tabip Odası Söke temsilcimiz Emekli Nöroloji Uzmanı Dr. Öztekin Yüce'yi COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler