Aydınlı esnaflar dayanışma gecesinde bir araya geldi

Aydınlı esnaflar dayanışma gecesinde bir araya geldi

Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası, Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanları Günü için bir araya geldi.

Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri, Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanları Günü dolayısıyla dayanışma gecesinde bir araya geldi. Etkinliğe Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkçü ile oda başkanları katılırken; Başkan Avşar, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Avşar, "Kimseyi dışlamadan, demokratik yollarla, ayrım yapmadan, hepimizin ortak çıkarlarını gözeterek ikinci başkanlık yılımı devam ettiriyorum." dedi.

"KİMSEYİ DIŞLAMADAN, DEMOKRATİK YOLLARLA..."

Konuşmasını sürdüren Avşar, "Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanları Günü nedeniyle, Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odamızın düzenlediği, dayanışma gecemize katılım sağlayan AYESOB Başkanımız Sayın Muhammed Ali Künkçü ve birbirinden değerli oda başkanlarımıza, değerli üyelerimizin yoğun katılımına ve ilgilerine çok teşekkür ederim. Etkinliğe katılamayan üyelerimize bu ve bunun gibi etkinliklerde tekrar sizlerle bir araya gelme dileklerimizi tekrarlar, gecemize katılan katkı sağlayan emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Kimseyi dışlamadan, demokratik yollarla, ayrım yapmadan, hepimizin ortak çıkarlarını gözeterek ikinci başkanlık yılımı devam ettiriyorum". diye konuştu.

"İŞ YAPMAYA, ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Kardeşlik ruhundan bahseden Başkan Avşar, sözlerine şöyle devam etti: "Her zaman ifade ediyorum, odamızı kardeşlik ruhuyla birlikte yönetiyoruz. İkna edeceğiz, çözüm bulacağız ve uzun yıllar severek isteyerek işimizin başında olacağız. Sevmeye, saygıya, kardeşliğe, gelişmeye, planlamaya dikkat edeceğiz, ilerlemeye ve başarıya odaklanacağız. Yeni nesil yönetim anlayışımızın, üyelerimizde nasıl büyük bir karşılığı olduğunu, güzel organizasyonumuz göstermiştir. Ben, bu anlayıştan ayrılmadan iş yapmaya, çözüm üretmeye devam edeceğim. Hep birlikte, devamlı ileriye, devamlı yükselmeye dair hedeflerimiz var."

resim-2023-06-05-131310602.png

resim-2023-06-05-131317796.png

resim-2023-06-05-131323650.png

resim-2023-06-05-131331866.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler