Aydınlı esnaftan Başkan Atay'a teşekkür

Aydınlı esnaftan Başkan Atay'a teşekkür

Efeler'de esnaflık yapan Bülent Temizbaş, yaz sezonu öncesi dükkanlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren Efeler Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

Pandemi önlemleri nedeniyle aylardır dükkanlarını açamayan esnafın gözü kulağı bugün 15:00'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda.

Olası açılma durumu nedeniyle temizlik, bakım ve onarım gibi işlemlerine hız veren Aydınlı esnaflar, hafta sonundan bu yana çalışmalarını sürdürüyor. Efeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde iş yeri bulunan lokanta işletmecileri bir araya gelerek Efeler Belediyesi'nden dükkanlarında dezenfeksiyon gerçekleştirilmesini istedi. Esnafların sesini duyan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın emri ile harekete geçen ekipler, kent genelinde bulunan birçok işletmede talep edilen işlemleri gerçekleştirdi.

Çalışmalar sonrası esnaflardan Başkan Atay'a teşekkür gecikmedi. Mimar Sinan Mahallesi'nde tantuni salonu işletmeciliği yapan Bülent Temizbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zorlu bir sınavdan geçtiğimiz koronavirüs günlerini geride bırakıp, müşterilerimizi yeniden iş yerlerimizde ağırlama heyecanına az bir süre kala, hijyen koşullarını sağlamak için talepte bulunduğumuz Efeler Belediyesi ekipleri, gerekli alanlarda ilaçlama çalışması yaptı. Efeler esnafı olarak, hassasiyeti için Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay'a, Sağlık İşleri Müdürümüz Eralp Atay'a ve belediye çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler