Aydınlı firma güvenli internet alışverişinin adresi oldu

Aydınlı firma güvenli internet alışverişinin adresi oldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren 'Bulut Kimya' Türkiye'de güvenilir internet alışverişin adresi oldu. 

2012 yılında Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyetine başlayan 'Bulut Kimya' kaliteli ürünler ve ulaşılabilir hizmet anlayışıyla güvenilir alışverişin merkezi oldu. 

"ÖN YARGILARI YIKTIK"

Firmanın kurucusu Salman Ağaç, dürüst ve güvenilir satış nedeniyle vatandaşların internet alışverişine olan ön yargısını yıktıklarını belirtti. Ağaç, "Yaklaşık  6 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz. Biz yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Ürünlerimizin arkasında durarak müşterilerimizin memnuniyerini kazandık. Şuanda Türkiye'nin hemen hemen her bölgesine kargo ile ürün gönderiyoruz. Bu güne kadar olumlu birçok dönüş aldık" dedi. 

"YERLİ ÜRÜNLER İLE SES GETİRDİK"

Farklı illerden birçok telefon aldıklarını belirten Ağaç, "Müşterilerimiz internet alışverişinin yanı sıra Efeler ilçesinde bulunan işletmemizi ziyaret ediyor. Ayrıca telefon ile istedikleri zaman müşteri temsilcilerimizden bilgi alabiliyorlar. Biz ilk olarak üretime çok amaçlı bir ürün ile başladık. Bunu Türkiye'de ilk biz ürettik. Bu ürünümüz 'Buharlı far temizleme' ürünü. Yüzde yüz yerli üründür. İlerleyen süreçte yine seramik katkılı cila çıkarttık. Ayrıca kadın müşterilerimizin yakından ilgisini çeken fayans temizleyici ürünümüzü çıkarttık. Yüzlerce olumlu geri dönüş aldık. Bu dönüşler bizi çok memnun etti" diye konuştu. 

"KURUMSAL FİRMALAR İLE İŞBİRLİĞİ YAPTIK"

Belediyelerin ve kurumsal firmaların sanayi bölümünde çalışan işçiler için bitkisel krem satışı yaptıklarını dile getiren Ağaç, "Özellikle bu kurumsal firmaların sanayi bölümünde çalışan işçilerimiz için ellerine zarar vermeyen kremler satıyoruz. Tırnak aralarına kadar temizleyen krem bunlar. Yağlı işlerde işçisi bulunan tüm kurumlar bu kremi tercih etti" dedi. 

"MEMNUN KALINMAYAN HER ÜRÜNÜ TEREDDÜTSÜZ GERİ ALIYORUZ"

Satış sonrası her türlü desteğin verildiğini dile getiren Ağaç, "Müşterilerimiz ürünü denedikten sonra bir etki görmediğini belirtir ve geri göndermek isterse biz hemen iade alıp parasını geri veriyoruz. Çünkü dediğim gibi biz ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Piyasaya göre daha uygun fiyat politikamız var. Bununda nedeni birçok ürünün kendi üretimimiz olması" ifadelerini kullandı. 

55cc84de-9705-4b9e-b653-47aac11f8bad.jpg

e00eff01-fa43-4aa8-91c3-2b342cdf62b0.jpg

21c84376-09c9-40db-991d-636b5ffda372.jpg

dcebd5d4-f4ee-4b33-8453-a31ba2d0cd4f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler