Aydınlı futbolculardan protesto

Aydınlı futbolculardan protesto

Aydın’da geçtiğimiz hafta sonu maçta kalp krizi geçirerek sahada ambulans olmamasından dolayı özel araçla hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki futbolcu Hüseyin Kaya’nın takım arkadaşları yaşanan olayı protesto etti.

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da bir araya gelen Demirci Gençlik Sporlu teknik heyet ve futbolcular, Pazar günü evinde oynayacakları Akçaova Belediyespor maçı öncesi siyah giyinerek haftanın ilk idmana çıktı. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakımı’nda yaşam mücadelesi veren takım arkadaşı Hüseyin Kaya’nın fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde “Yeter sahada ölmek istemiyoruz”  yazılı pankartla antrenmana çıkan teknik heyet ve futbolcular yaşanan olaya tepki gösterdi. Hayri Usta Sportif Başkanı Umut Yaşan, Antrenör Savaş Güleser ve futbolcular da Demirci Gençlik Spor’un bu protestosuna katılıp, yaşanan olaya duyarsız kalmadı.

ÇOK ÖFKELİYİZ

Demirci Gençlik Spor’da antrenman öncesi futbolcular adına açıklama yapan  Takım Kaptanı Turan Kanat, bu yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz ve aynı zamanda çok öfkeliyiz. Şuan tek isteğimiz Hüseyin Kaya’nın tekrar hayata dönmesi. Bunun için dua ediyoruz. Bundan sonra sahaya Hüseyin Kaya için çıkacağız ve mücadele edeceğiz. Onun başına gelenlerin başka bir sporcunun başına gelmemesi için bu olayın takipçisi olacağız. Sahada insan sağlığını korumak için  gereken tüm tedbirler alınınca kadar her zaman bu olayı gündemde tutmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu konuda yetkilileri duyarlı olmaya, sesimize kulak vermeye ve önlemleri almaya davet ediyoruz” dedi.

“AMBULANSIZ MAÇA ÇIKILMASIN”

Hayri Usta Sportif Antrenörü Savaş Güleser ise “Yaşanan olay bizi derinden üzdü. Üzüntünüzü paylaşıyoruz. Bu olayın tekrar yaşanmaması için vereceğiniz mücadelede sonuna kadar yanınızdayız. Ambulansız maça çıkılmamasını istiyoruz” diyerek yetkilileri göreve davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler