Aydınlı gazeteciler gözaltına alındı

Aydınlı gazeteciler gözaltına alındı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü’ne kumpas kurduğu iddiasıyla gündeme gelen gazeteci Deniz çifti gözaltına alındı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir hakkında yaptıkları haberlerle gündeme gelen Aydın Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Suat Deniz ve eşi Ayla Ekin Deniz’in evine operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda gazeteci karı kocanın apar topar gözaltına alındığı belirlendi. 

SORUŞTURMANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir’e yönelik kumpas, şantaj ve iftira iddiasıyla evlerine operasyon düzenlenen Ayla-Suat Deniz çiftinin Mehmet Özışık’la birlikte yer aldığı soruşturmanın detayları şok etkisi yarattı. Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir tarafından yapılan suç duyurularında Aydın Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Suat Deniz ve eşi Ayla Deniz'in Aldemir hakkında iftira, şantaj ve kumpas suçlamaları nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında Mehmet Özışık’ın da gözaltına alınacağı ancak Özışık’ın adres tespiti yapılamadığı için dosyada ‘firari şüpheli’ olarak isminin yer aldığı iddia edildi.

1-001.jpg

2.jpg

3-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler