AYDINLI GENÇ KIZ FECİ KAZADA CAN VERDİ

AYDINLI GENÇ KIZ FECİ KAZADA CAN VERDİ

Aslen Karacasulu olan ve Bodrum'da yaşadığı öğrenilen Gamze Çetinkaya, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Konacık kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aslen Karacasulu olan ve ailesinin işi nedeniyle Bodrum'da yaşayan 19 yaşındaki Gamze Çetinkaya'ya karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobil çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan genç kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Çetinkaya'nın acı haberinin ardından sevenleri ve yakınları yasa boğuldu. Bodrum Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen genç kadının babası Mustafa Çetinkaya tarafından duyurulan haberin ardından taziye mesajı yayınlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizin kızı Gamze Çetinkaya kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Gamze kardeşime Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

Genç kızın cenazesinin Karacasu'ya bağlı Alemler Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler