AYDINLI GENÇ ŞAMPİYON OLDU

AYDINLI GENÇ ŞAMPİYON OLDU

Efeler'de yaşayan ve vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Doğukan Sarı, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Powerlifting Türkiye Şampiyonası'nda 105 kilo siklette 277.5 kilo kaldırarak squat Türkiye rekorunu kırdı. Sarı, Aydın'a şampiyonlukla döndü.

Powerlifting Türkiye Şampiyonası, 19 Şubat Cuma günü İstanbul'da düzenlenen dev organizasyonla gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların katıldığı turnuvaya Aydınlı Doğukan Sarı damga vurdu.

"REKOR KIRDI"

Şampiyonada 105 kilo siklette "squat ağırlık kaldırma" kategorisinde yarışan Sarı, tam 277.5 kilo ağırlığı başarıyla kaldırarak Türkiye rekoru kırdı. Turnuvaya Efeler'de bulunan bir spor salonunda hazırlandığı ve bu spor salonunda genç sporculara da eğitmenlik yaptığı öğrenilen Sarı, Aydın'a altın madalya getirdi.

"İLK YARIŞMASINDAN BİRİNCİLİKLE DÖNDÜ"

Ajans Aydın muhabirine açıklama yapan Sarı, gururlu olduğunu söyledi. Kendi rekorunu kırmak için çalışmalarını hızlandıracağını belirten Sarı, "Tam 1 yıldır bu turnuvaya hazırlanıyorum. Bu alana ağırlık verdim ve şampiyonluğu aldım. İlk yarışmamdan altın madalyayla dönmek beni çok mutlu etti, gurur verdi. Bu süreçte her zaman yanımda olan ailemi gururlandırmak ise benim için en büyük hediye oldu. İnşallah ilerleyen yıllarda kendi rekorumu tekrar kırarak Aydın'a bir altın madalya daha getireceğim." dedi.

 

whatsapp-image-2021-02-22-at-19-25-421.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler