Aydınlı gençler Eczacıbaşı'nda

Aydınlı gençler Eczacıbaşı'nda

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nde iki sporcu Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Türkiye’nin voleybol branşında en büyük kulüpleri arasında yer alan ve Milli Takım’a sayısız sporcu yetiştiren Eczacıbaşı Spor Kulübü Aydınlı iki sporcuyu kadrosuna katarak yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü'nün profesyonel voleybol sporcuları Sahra Can ve Begüm Ceyda Cılız Eczacıbaşı Spor Kulübüne transfer olarak başarıya imza attılar.

FİLLİKÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİLER

Transferleri gerçekleştirilen voleybol sporcuları Can ve Cılız ile Aydın Gençlik ve Hizmetleri ve Spor Kulübü Antrenörleri Emin Sakman ve Mehmet Çakır İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Fillikçioğlu, sporcuları tebrik etti. Sporcuları yetiştiren başta aileleri olmak üzere Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörlerini de tebrik etti.

Müdür Fillikçioğlu, başarılı sporcuların Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan GSB Spor Okulları kurslarından yetişerek profesyonel spor hayatına geçiş yaptıklarının altını çizdi. Birçok sporcunun ücretsiz spor kurslarında yetiştirilerek önemli kulüplere ve Milli Takımlara gönderildiğini belirtti.

Can ve Cılız’a yeni spor hayatlarında başarılar dileyen  Fillikçioğlu, ziyaret sonunda sporculara hediye takdim etti.

dsc-3791-1.jpg

dsc-3794.jpg

dsc-3808.jpg

dsc-3799.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler