Aydınlı gençlerden anlamlı kampanya

Aydınlı gençlerden anlamlı kampanya

Yunus Emre Erden öncülüğündü başlatılan 'Yonca Projesi' kapsamında harekete geçen Aydınlı gençler, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören hasta çocuklara oyuncak dağıttı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan ve özel bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Yunus Emre Erden, öncülüğünü yaptığı 'Yonca Projesi' isimli yardım kampanya ile yüzlerce hasta çocuğa oyuncak hediye etti.

Kampanya için bir grup oluşturarak kendi bütçeleriyle aldıkları oyuncakları yine kendi imkanlarıyla kentin çeşitli bölgelerinde yaşayan çocuklara ulaştırdıklarını söyleyen Erden, "Köy çocuklarına oyuncak hediye ederek başlattığımız kampanyayı Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara da ulaşarak devam ettirmiştik. Projemizin adını 'Yonca Projesi' koyduk ve bu sefer ki durağımız Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi oldu. Projemizde ki yardımsever arkadaşlarımız ile birlikte hastaneye gittik ve burada yatan 40 çocuğa oyuncak dağıttık" dedi.

"YÜZLERİNDE Kİ GÜLÜMSEMEYİ GÖRMEK YETİYOR"

Kampanyaya yeni atılımlar ile devam edeceklerini söyleyen Erden, hastanede ki çocukların Kurban Bayramı'nı tedavi altında geçirmek zorunda kaldığına dikkat çekti. Erden, "Oyuncak kampanyamızda bugüne kadar yüzlerce çocuğa ulaştık. Buradaki çocuklar Kurban Bayramı'nı hastanede geçirmek zorunda. Hastaneye gittiğimizde onların yüzündeki gülümsemeyi görmek yetiyor" diye konuştu.

Erden, kendisine ulaşmak isteyen yardım severlerin 541 656 6509 numarasını arayabileceğini ifade etti.

whatsapp-image-2021-07-22-at-01-33-27.jpg

whatsapp-image-2021-07-22-at-01-33-27-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler