AYDINLI GÖNÜLLÜLER GENEL KURULA GİTTİ

AYDINLI GÖNÜLLÜLER GENEL KURULA GİTTİ

Yeni-İz Derneği 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, derneğin gönüllü üyeleri ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın katılımıyla gerçekleşti.

Aydın'da bulunan özel bir okulda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Perihan Yıldırım'ın girişimleriyle geçtiğimiz yıl kurulan Yeni-İz Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nı bugün gerçekleştirildi. Efeler ilçesinde bulunan bir kır bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya, dernek üyeleri, bağışçıları ve destekçileri katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan toplantıda, derneğin kurulduğu günden bu yana yanlarında olan destekçilerine plaketleri takdim edildi. Derneğin Kurucu Başkanı Perihan Yıldırım yaptığı konuşmasında ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve toplumun her kesimine ulaşmak için yola çıktıklarını dile getirirken Aydın'da vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Destekçilerine ve gönüllülere teşekkür eden Yıldırım'ın konuşması sırasında duygulanması dikkat çekti.

YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ

Ayrıca toplantıda derneğin yeni yönetim kurulu da belli oldu. Üyelerin oylarıyla seçilen yönetim kurulunda; Perihan Yıldırım, Mustafa Benli, Ayşe Harmankaya Güzel, Arda Duymaz, Aslı Helvacı, Şükran Tütüş ve Mert Sarıgül yer aldı.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Programa katılan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yaptığı konuşmasında, Efeler Belediyesi'nin derneğin her zaman yanında olduğunu ve sponsoru olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Atay, "Perihan hanım bir gün bana gelip yeni bir dernek kuracaklarını söyledi.  Ben kendilerine her türlü desteğe hazır olduğumu söyledim. Bugün tekrar söylüyorum, sizin toplumsal olarak bütün faaliyetlerin sponsoru olmaktan Efeler Belediye Başkanı olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMADI

Öte yandan toplantıda pandemi döneminde verdikleri mücadele ile 'sağlık kahramanları' lakabını kazanan sağlık çalışanları da unutulmadı. Dernek üyeleri tarafından sağlık çalışanları için hazırlanan plaket Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'e takdim edildi. 

 

img-20210327-wa0120.jpg

whatsapp-image-2021-03-27-at-16-32-50-3.jpeg

whatsapp-image-2021-03-27-at-16-33-12-1.jpeg

whatsapp-image-2021-03-27-at-16-33-12-2.jpeg

213321.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler