Aydınlı işletmeciden dikkat çeken uygulama

Aydınlı işletmeciden dikkat çeken uygulama

Efeler'de yaşayan vatandaşlara taşıma ücreti olmadan market ürünlerini ulaştırmayı amaç edinen Sipariş Büfe, Aydınlıların ayağına hizmet götürmeye devam ediyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde Mart ayında hizmete başlayan Sipariş Büfe de pandemi döneminde hizmet ağını genişleten işletmelerden oldu. Mesudiye Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Sipariş Büfe'nin işletmecisi Uğur Işık, "Biliyorsunuz 1 yıldan uzun süredir ülkemizi etkisi altına almış olan bir virüs var ve bu virüs nedeniyle vatandaşlarımız evlerinden çalışmaya ve sokağa çıkmamaya alıştılar. Biz de bu süreçte ortaya çıkan bir ihtiyacı görerek harekete geçtik ve "Sipariş Büfe" isimli işletmemizi Aydınlılarla buluşturduk" dedi.

Kendilerini telefon aracılığıyla arayan vatandaşlara kurye yoluyla market ve şarküteri ürünlerini ulaştırdıklarını, bu hizmet nedeniyle herhangi bir ek ücret talep etmediklerini belirten Işık, "08:00 ile 22:00 arasında bizleri arayarak siparişlerini ulaştıran Efelerli vatandaşlarımıza, kuryelerimiz aracılığıyla, 15-20 dakika içerisinde ürünlerimizi ulaştırıyoruz ve bu hizmet nedeniyle herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Market ve şarküteri ürünleri ile sıcak kuruyemiş, alkollü, alkolsüz içecekler ve sigara çeşitlerimiz mevcut. Henüz yeni bir işletme olmamıza rağmen vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile kısa sürede büyüdük" diye konuştu.

"ALKOLLÜ ARAÇ KULLANILMAMALI"

Özellikle alkol içmek isteyen fakat  trafiğe çıkarak canını tehlikeye atmak istemeyen vatandaşların kendilerini tercih ettiğini belirten Işık, "Alkollü araç kullanmak ölüme dahi sebep olabiliyor ve Aydınlı vatandaşlarda bunun bilincinde. Bizim de farkımız burada ortaya çıkıyor. İnsanların can güvenliğini düşünerek kendilerine alkollü içecekleri de ulaştıracağız. Tüm Efelerli vatandaşlarımıza bizleri tercih ettiği için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

ARA KAPINA GELSİN

Efeler'in tüm mahallelerine hizmet sunduklarını, kurye ağlarının gelişmesiyle birlikte şubelerinin ve paket servis olanaklarının da genişleyeceğini belirten Işık, "Siparişin ücretine bağlı olarak Efeler ilçesine bağlı tüm mahallelere hizmet sunuyoruz ve belirttiğimiz gibi herhangi bir ek ücret talep etmiyoruz. Reyon fiyatı ne ise paket serviste de fiyatımız o. Bizlere ulaşmak isteyen vatandaşlar 0505 999 89 09 numarasından arayarak, servis saatleri içerisinde, ürünlerini 15-20 dakika içerisinde elde edebilirler" dedi.

1111111.png

whatsapp-image-2021-06-21-at-14-38-01-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-21-at-14-38-01.jpeg

whatsapp-image-2021-06-21-at-14-38-01-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler