Aydınlı Kadının Feryadını Kim Duyacak?

Aydınlı Kadının Feryadını Kim Duyacak?

Aydın’da 22 yaşında ki Özlem K., kocası Ü.K tarafından fiziksel şiddete maruz kaldı.

Olay, Aydın Söke’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Ü.K karısı Özlem K’ya fiziksel şiddet uyguladı. Yüzü tanınmayacak vaziyette olan genç kadın, ailesinin yanına sığınırken, Ü.K, Özlem K.’yı ve ailesini ölümle tehdit etti. 

ŞİKAYETÇİ OLMASINA RAĞMEN SERBEST KALDI

Üç çocuk annesi olan 22 yaşında ki Özlem K. tehditlerden sonra kocasından şikayetçi oldu. Genç annenin şikayetleri üzerine polis ekipleri tarafından göz altına alınan Ü.K, Söke Adliyesi’ne sevk edildi. Eşine fiziksel şiddet uygulayan Ü.K’nin ifadesi alınarak serbest bırakıldığı öğrenildi. Kocasının serbest bırakıldığını öğrenen genç kadının annesi Gülay T. Yetkililerden yardım istedi. 

‘’KIZIM ÇOĞU ZAMAN EŞİNİ AFFEDEREK EVİNE GERİ DÖNDÜ’’

Özlem K.’nın acılı annesi Gülay T. Yaptığı açıklamalarda, ‘’Kızım 7 senedir, eşinden şiddet görüyordu. Daha önce köyde oturdukları için bu olayları bir süre öğrenemedik. Söke merkeze taşındıktan sonra kızımızın kocasının şiddetine maruz kaldığını gördük. 3 çocuğu olduğu için kızım çoğu zaman eşini affederek evine geri döndü. Ancak son olayda, kızımın yüzü tanınmayacak hale geldi. Kızımla birlikte karakola giderek şikayetçi olduk. Ancak Ü.K.'nin adliyeden serbest bırakıldığını öğrendik. Serbest kalan Ü.K. beni aradı. 'Ne oldu şikayet ettiniz de, beni tutuklatabildiniz mi? Ne yapabildiniz?' diyerek tehditte bulundu. Cumhurbaşkanımızdan ve yetkililerden yardım istiyoruz. Kızımı kurtarın’’ cümlelerine yer verdi.

168597ae-70d6-40c0-9b0a-a4e901368897.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler