Aydınlı Kadınların Ürünleri “Doğadan Pazar”da Sergilendi

Aydınlı Kadınların Ürünleri “Doğadan Pazar”da Sergilendi

KADEM Aydın Temsilciliği, “Doğadan Pazar: Ege'nin Kadın Elinden" projesi kapsamında panayır etkinliği düzenledi.

whatsapp-image-2026-06-03-at-12-48-32-4.jpeg

whatsapp-image-2026-06-03-at-12-48-32-3.jpeg

Aydın’da Tekstil Park’ta düzenlenen etkinlikte konuşan Aydın Valisi Osman Varol, kadınların toplumun her alanında aktif rol alması gerektiğini belirterek, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın, kadınlarımızın gerçekleştirdikleri bu tarz faaliyetlerde onlara destek olamaya onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KADEM Aydın Temsilcisi Dilek Akıcı ise kadınların atölyelerde aldıkları eğitimlerin ardından Aydın’ın zeytin, incir, tunç ve arı ürünleri gibi yerel değerlerini kullanarak kozmetik ve el sanatları ürünleri ürettiklerini söyledi.

whatsapp-image-2026-06-03-at-12-48-32-2.jpeg

whatsapp-image-2026-06-03-at-12-48-32-1.jpeg

Etkinlikte Aydın Valisi Osman Varol ve protokol üyeleri stantları gezdi.

Programa, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler