Aydınlı Kampçılardan ‘’Let’s Go Güllübahçe’’ Çıkartması

Aydınlı Kampçılardan ‘’Let’s Go Güllübahçe’’ Çıkartması

Aydın’ın Söke ilçesinde, eski bir Rum yerleşkesi olan Gelebeç yeni adı ile Güllübahçe Mahallesi Aydınlı kamp tutkunlarına ev sahipliği yaptı.

Priene Antik Kenti’nin yakınlarında bulunan bu bölgede otuz kişilik bir grup kamp ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

‘’Doğaya Fısıldayan Adam’’ olarak bilinen doğasever Sergen Demir ile arkadaşları tarafından organize edilen etkinlik, Güllübahçe Mesire Alanı’nda düzenlendi. Günün erken saatlerinde bir araya gelen grup tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen bölgede doyasıya eğlendi. 


Güllübahçe Mesire Alanı’nda toplanan grup çadırlarını hazırladı; sanat tarihçisi Savaş Güleser rehberliğinde Priene Antik Kenti gezisi,  Fevziye Eroğlu (Rastalafeska) ile birlikte bileklik atölyesi, Sökeli ödüllü yönetmen Yavuz Pullukçu ile açık hava film gösterimi ve söyleşisi, Koray Öztürk ile ‘’Üçüncü Nesil Kahve Atölyesi’’ ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar Ersan Küçükoğlu ile müzik dinletisi gerçekleştirildi. 

İkinci gün sabah saatlerinde yola koyulan ekip 12 km’lik Güllübahçe-Priene Akropol doğa yürüyüşü rotasını tamamladı. Aydınlı pek çok firmanın destekte bulunduğu ‘’Let’s Go Güllübahçe’’ etkinliği akşam saatlerinde sona erdi. 


Etkinliğin sonunda açıklamada bulunan Sergen Demir: ‘’ Let’s Go etkinlik serimiz Aydın’ın doğal güzelliklerini tanıtarak profesyonel dağcı, kampçı ve sanatçıları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Let’s Go Latmos’’ ve ‘’Let’s Go Dağeymiri Yaylası’’ etkinliklerinin ardından bugün Let’s Go Güllübahçe adıyla dolu dolu bir etkinlik takvimi oluşturduk. Aydın adeta Türkiye’de bir cennet ve bu güzide coğrafyanın dünya tarafından daha bilinir kılınması gerekiyor. Bize düşen de ülkemizi tanıtarak Aydınımızı dikkat çekici bir cazibe merkezi haline getirmek. Tarihi ve doğal güzellikleri ile benzersiz olan Priene Antik Kenti’nin de bulunduğu Güllübahçe Mahallesi’ni seçmemiz de bu yüzden. Bizlere destek olan Söke Kaymakamlığı,  Söke Belediyesi, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ve Güllübahçe Muhtarlığı’na çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

 

whatsapp-image-2020-07-08-at-16-03-33-1.jpeg

whatsapp-image-2020-07-08-at-16-03-35.jpeg

whatsapp-image-2020-07-08-at-16-03-36-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler