AYDINLI KIRTASİYECİLER  ENDİŞELİ 

AYDINLI KIRTASİYECİLER  ENDİŞELİ 

Pandemi sürecinde zor günler yaşayan kırtasiyeciler, yeni eğitim sezonunun uzaktan olmasından endişe duyuyor.

Yeni eğitim-öğretim dönemine hazır olan kırtasiyeciler okulların uzaktan eğitim şeklinde devam etmesi durumunda ekonomi darbe yemekten korkuyor.

‘’UZAKTAN EĞİTİMDE KIRTASİYEYE NE KADAR İHTİYAÇ VAR?’’

Aydın’da kırtasiyecilik yapan Nurgül Çılgın, ‘’Pandemi döneminde doğru düzgün satış olmadı, müşteri dükkana korkarak girdi. Çok zorlandık. Uzaktan eğitim çocuklara ne kadar yararlı olur, çocuk dediğin kaleme kağıda dokunmalı. Uzaktan eğitim durumunda aileler kırtasiyeye ne kadar ihtiyaç duyarlar bilmiyoruz’’ şeklinde konuştu. 

‘’HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN’’

Okulların açılacağı tarihe yakın tarihler de zincir marketlere gelen kırtasiye ürünleri hakkında şikayetlerini dile getiren Çılgın, ‘’Herkes kendi işini yapmalı. Herkes her işi yapmaya kalkarsa bu ülkenin ekonomisi çok zor duruma düşebilir. Kırtasiye malzemesi kırtasiyeden alınır. Biz ürünlerimizin arkasındayız. Ürünlerle alakalı herhangi bir sorun yaşandığında bizi karşılarında bulabilirler. Zincir marketler de böyle bir durum söz konusu değil. İstedikleri takdir de ürünlerimiz de değişim yapabiliyoruz. Marketlerden alıp sorunlu çıkan ürünleri bize getiren vatandaşlarımız da var. Vatandaş karşısında muhatap bulamıyor’’ diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler