Aydınlı kuaförler yeniden kapanmak istemiyor

Aydınlı kuaförler yeniden kapanmak istemiyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını nedeniyle 21 Mart’ta kapatılan kuaförler, 11 Mayıs itibariyle yeniden hizmet vermeye başlamıştı. Ancak işletmeciler işlerinin oldukça düştüğünü dile getirdi. 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle birçok kısıtlama hayata geçirilmişti. Bu kapsamda 21 Mart tarihinde kapatılan kuaförler yaklaşık 3 ay sonra normalleşme takvimi ile yeniden hizmet vermeye başladı. Yeniden hizmete açılan kuaförler işlerinin oldukça düştüğünü ve borçlarının arttığını dile getirdi. 

“LÜTFEN BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Yeniden hizmet vermeye başladıklarında biriken borçlarla karşılaştıklarını belirten Aydınlı esnaflardan Vicdan Arkan, “Düğün sezonunun açılmasıyla eski halimize dönebileceğimizi düşünüyorduk ama işler umduğumuz gibi gitmedi. Hala kapalı kaldığımız zaman diliminde ki borçlarımızı ödemekle meşgulüz. Düğünlerin tekrar yasaklanacağı söyleniyor. Böyle bir şey olmaması için kendi adımıza dua ediyoruz. İnsanlar alınan önlemlere rağmen hala rahatsız hissettiklerini, virüs kapabileceklerini söylüyorlar. Tüm temizliğimizi eksiksiz yerine getiriyoruz ve çoğu işlemimize de kısıtlama getirildi. Bu sebeple lütfen bizleri yalnız bırakmayın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler