Aydınlı muhtarlar otoyol çalışmasını inceledi

Aydınlı muhtarlar otoyol çalışmasını inceledi

AK Parti Aydın İl Yönetimi, milletvekili adayları ve mahalle muhtarları, yapımı devam eden Aydın-Denizli Otoyol şantiyesini ziyaret etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Bu konforlu otoyol sayesinde yaklaşık 1 saat yolculuk yapacağız. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Uzun yıllardır beklediğimiz, ilimizin ekonomisine, turizmine katkı sağlayacak bir yatırım” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı Teşkilatı ve milletvekili adayları, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti 28. Dönem milletvekili adayları ve Aydın’ın muhtarları ile birlikte yapımı devam eden Aydın-Denizli otoyolunu ziyaret etti.

Otoyol ziyaretinde konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten,” Aydın-Denizli yolu arası çok fazla trafik lambasının, kavşağının olduğu, seyahatlerimizde bizi yoran kazaların bizi üzdüğü bir yolumuz. Bu otoyolumuz ile hem seyahat güvenliğimiz hem de seyahat süremiz çok ciddi anlamda kısalmış olacak. En kısa zamanda hedefimiz, otoyolu hizmete açıp vatandaşımızın rahat ulaşımını sağlamak. Bu yol memleketimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yıllardır istedikleri yatırımı bu yılın sonunda tamamlayacaklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın-Deniz otoyolu ile iki ilimiz birbirine birleşmiş olacak. Biliyorsunuz bölünmüş yoldu ama bu otoyol ile birlikte süre kısalacak. Denizli'den Aydın'a kadar 45 tane lamba var. Bunlar artık otoyol ile birlikte ortadan kalkacak. Konforlu bir şekilde ulaşım sağlanacak ve 163 km bağlantı yoluyla birlikte 163 kilometrelik bir otoyola sahip olacağız. Bu konforlu otoyol sayesinde yaklaşık 1 saat yolculuk yapacağız. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Uzun yıllardır beklediğimiz, ilimizin ekonomisine turizmine katkı sağlayacak bir yatırım. Bu yılın sonunda inşallah otoyolu tamamlayacağız. Bundan sonraki hedefte Denizli -Antalya arasında olacak. Eser ve hizmet siyasetimizin bir örneğini şu anda görüyoruz” şeklinde konuştu.

resim-2023-05-06-125600475.png

resim-2023-05-06-125605747.png

resim-2023-05-06-125619315.png

resim-2023-05-06-125627395.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler