Aydınlı sağlıkçılar Muğla'da yardıma koşuyor

Aydınlı sağlıkçılar Muğla'da yardıma koşuyor

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Muğla'da meydana gelen orman yangınlarına destek amaçlı gönderilen ekipler, hummalı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muğla'nın birçok ilçesinde meydana gelen orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. Binlerce dönüm arazinin kül olmasına, birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan yangında Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de mücadele ediyor.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yangına maruz kalan vatandaşlar ile itfaiye ekiplerine destek olmaları için görevlendirilen 2 ambulans ve 1 UMKE ekibi, Muğla'nın çeşitli ilçelerindeki çalışmalarına devam ediyor. Dönüşümlü olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile yangının yaraları sarılmaya çalışılıyor.

"ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Personellerinin Muğla'da AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile buluştuğu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, hummalı çalışmaları nedeniyle ekiplere teşekkür etti. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Muğla İlinde meydana gelen orman yangınında, yangına müdahale eden ekiplerin ve yangına maruz kalan vatandaşlarımızın ilk sağlık müdahalelerini yapmak üzere İl Sağlık Müdürlüğümüzce görevlendirilen 2 ambulans ile 1 UMKE ekibimiz ve sağlık personellerimiz dönüşümlü olarak destek görevi yapmaktadır. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangına karşı mücadele veren çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2021-08-02-at-09-46-20.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler