Aydınlı şampiyonların ödülleri Fillikçioğlu'ndan

Aydınlı şampiyonların ödülleri Fillikçioğlu'ndan

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 İl genelinde yapmış olduğu yarışmalarda derece yapan Aydın’lı gençler Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ağırlanarak ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘’Gençlerin Kaleminde Bir Yunus Emre’’ deneme yarışmasında 13-17 yaş kategorisinde 1. olan Emine Müberra Baydar, ''Gençlerin Kaleminde Bir Yunus Emre'' deneme yarışmasında 8. olan Özge Sevindi ve “Bir Şiir Bir Nefes“ şiir yarışmasında Mansiyon Ödülü kazanan Elif Mucan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından aileleri ile birlikte ağırlanarak, tebrik edilip, ödüllendirildi.

FİLLİKÇİOĞLU GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu gençlerin kazandığı başarılardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bakanlığımızın yapmış olduğu yarışmalarda gençlerimiz güzel dereceler elde ettiler, hepsini tebrik ediyorum. Tüm gençlerimizi de bu tür yarışmalara katılmaya davet ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Tüm gençlerimize ulaşmak için İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezlerimizde yoğun çabalar sarf ediyoruz."

Ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu, 1. olan Emine Müberra Baydar’ı altın, kitap, çanta ve satranç takımı ile ödüllendirdi. Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri Özge Sevindi ve Elif Mucan’ı çanta, kitap, satranç takımı ile ödüllendirdi.

elif-mucan.jpg

emine-muberra-baydar.jpg

ozge-sevindi.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler