AYDINLI SİYASETÇİ KORONAYA YENİK DÜŞTÜ

AYDINLI SİYASETÇİ KORONAYA YENİK DÜŞTÜ

İYİ Parti İncirliova Belediye Meclis Üyesi Muammer Öztürk, koronavirüs ile uzun süredir verdiği mücadeleyi kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Koronavirüs Aydın'da can almaya devam ediyor. İYİ Parti İncirliova İlçe Divan Kurulu Üyesi ve İncirliova Belediye Meclis Üyesi Muammer Öztürk, koronavirüs hastalığı ile uzun süredir verdiği mücadeleyi kaybetti.

Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumunun ağırlaşması sonucu tedavisi Aydın Devlet Hastanesi'nde sürdürülen 61 yaşındaki yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Öztürk'ün ölümü, sevenlerini ve tüm İncirliova'yı yasa boğdu.

Acı haberin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "İYİ Parti İncirliova Belediye Meclis Üyemiz, kıymetli yol arkadaşımız Muammer Öztürk'e yüce Allah'tan rahmet diliyorum, ailesi başta olmak üzere tüm sevenleri olarak hepimizin başı sağolsun.

Muammer Abimizin cenazesi bugün saat 13.00-14.00 saatleri arasında evinin önünde düzenlenecek olan törenin ardından İncirliova Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecektir."
ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler