Aydınlı şoförler örnek oldu

Aydınlı şoförler örnek oldu

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan tesislerinde koronavirüs aşılaması yapıldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren ve kentte toplu taşımanın bel kemiğini oluşturan Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, koronavirüs aşısının uygulandığı yeni noktalardan biri haline geldi. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün destekleri ile kooperatifin Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Son Durak Tesisleri'nde mobil aşı noktası kuruldu. Vatandaşlar tesise gelerek aşılarını oldu. Kooperatifte görevli şoförler ve Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, tüm vatandaşları pandemiye karşı aşı olmaya davet etti.

"NE KADAR ÇOK VATANDAŞ AŞILANIRSA BİZİM İÇİN O KADAR İYİ"

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın, pandemi ile mücadelede aşılamanın önemine dikkat çekti. Yalçın, "Aydın İl Sağlık ve Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağ olsunlar ayağımıza kadar aşı ekibini gönderdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de sürekli toplumla iç içe olan ve salgından en çok etkilenen esnaf gruplarındanız. Bu Covid-19 belasından artık kurtulmak istiyoruz. Başta kendi sağlımız açısından bu aşıyı yaptırmak zorundayız. Sonrasında da taşıdığımız vatandaşların sağlıkları da bizim için çok önemli. O yüzden ne kadar çok kişi aşılanır ise bizim için o kadar iyi. Aydın vaka sayılarındaki azlığı ile güzel gidiyor olsa da biz tüm Türkiye'de bu tabloyu görmek istiyoruz. Bizler de özel halk otobüsleri olarak hem kendi şoförlerimizin hem ailelerinin, hem de bu civarda oturan tüm halkımızın aşılanması için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Ayrıca bugün aşı olan herkese kooperatif bünyesindeki çay ocağında ücretsiz çay ikram edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2021-09-10-at-16-26-51-1.jpg

whatsapp-image-2021-09-10-at-16-26-51-2.jpg

whatsapp-image-2021-09-10-at-16-26-51.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler