Aydınlı tantuni ustası 2. turda yarışacak

Aydınlı tantuni ustası 2. turda yarışacak

Masterchef yarışmasına katılan ve ilk turu başarıyla geçen tantuni ustası Bülent Temizbaş'ın 2. turda ter döktüğü dakikalar bu akşam yayınlanacak.

 

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin dört bir yanından katılan amatör şeflerin ter döktüğü Masterchef yarışmasına, Aydınlı tantuni ustası Bülent Temizbaş'ta katıldı. Efeler ilçesinde tantuni salonu işletmeciliği yapan ve Aydınlıların yakından tanıdığı Temizbaş, yarışmada ustalığı ve samimi sohbeti ile dikkat çekti. Temizbaş, ilk turda hazırladığı yoğurtlu tantuni ile 3 jüri üyesinden de 'evet' oyu alarak 2. tura geçmeye hak kazandı. Haberin duyulmasının ardından birçok Aydınlı sosyal medya aracılığı ile yayınladığı mesajlarda Temizbaş'a desteklerini iletti.

Programın 17 Temmuz Cumartesi günü (bugün) yayınlanacak bölümü için yayınlanan fragman ile Temizbaş'ın 2. turda yarıştığı dakikaların bugün ekranlarda olacağı öğrenildi. Aydınlılar tarafından merakla beklenen dakikaların saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacağı belirtildi.

Yarışmanın jürisini oluşturan usta şefler Danila Zanno, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya; Temizbaş'tan 2. turda Çin mutfağından lezzetleri kendilerine tattırmasını istemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler