Aydınlılar Atay'dan memnun mu

Aydınlılar Atay'dan memnun mu

Aydınlı vatandaşlar 31 Mart’ta göreve gelen Efeler Belediye Başkan’ı Mehmet Fatih Atay’dan memnun olduklarını dile getirdi.

AJANS AYDIN Gazetesi’nin Aydınlı vatandaşlara yönelttiği “Efeler Belediye Başkanı’ndan memnun musunuz” sorusuna birbirinden ilginç cevaplar geldi. Vatandaşların çoğunluğu Atay’dan memnun olduğunu dile getirdi.

 

TURİSTİK PAKTA ÇAY FİYATLARI DÜŞÜRÜLSÜN

 

Atay’ın göreve geldikten sonra yaptığı çalışmaları başarılı bulduğunu söyleyen Aydınlı vatandaş Hidayet Çağlar, “Kendisini uzun zamandır tanıyorum. Şuan için yaptığı işleri olumlu karşılıyorum. Çocuk parklarına gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ancak kendisinden şöyle bir ricada bulunabilirim. Turistik parkta çay ücretleri arttı. Eğer imkan dahilindeyse bir miktar indirim yapılmasını talep ediyorum” dedi.

 

BİZİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN

 

Karpuzlu Hatipkışla eski Muhtarı Selahattin Tosun Atay’ı uzun süredir tanıdığını ve yakın takip ettiğini belirtti. Tosun, “Kendisini gerçekten seviyorum. Halkın isteklerine kulak veriyor. Efeler’de bazı bölümler kirli kalıyor, buna dikkat edebilir. Kendi bünyesinde olan yollarla ilgili çalışmalarını sürdürmeli. Şuan için kendisinden memnunuz. Bize iyi yaşam şartları sunsun, bizi kimseye muhtaç etmesin” diye konuştu.

 

KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ ÇÖZMELİ

 

Aydın’ın yerlisi olduğunu ifade eden Hikmet Soydemir, “Efeler belediye başkanımızı tanıyorum ve çalışmalarını beğeniyorum. Ancak kendisinden iki isteğim var. Yıkılan eski otogar ve minibüs garajlarının acil olarak çöplük görüntüsünden kurtarılması gerekiyor. Buna bir el atsın ve çözüme kavuştursun” dedi.

 

 ÇOK BEĞENDİM DEVAMI GELSİN

 

Yağcılar çarşısına hayata geçirilen sıfır işgaliye uygulamasını çok beğendiğini belirten Aydınlı vatandaş Melek Kılıç, “İlk defa bu çarşıdan bu kadar rahat geçtim. Gerçekten çok güzel olmuş. İnşallah diğer kaldırımı işgal eden sokaklarda da bu uygulama hayata geçirilir. Belediye başkanımızdan tek isteğim şuan için bu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler