Aydınlılar bu lezzeti çok sevecek

Aydınlılar bu lezzeti çok sevecek

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmete açılan Hasbi Döner lezzeti ve kalitesi ile ilk günden vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Aydın’ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete açılan Hasbi Döner lezzeti ve kalitesi ile adından söz ettirmeyi başardı. İlk olarak Nazilli ilçesinde faaliyete başlayan Hasbi Döner ikinci şubesini Efeler ilçesinde açtı. İşletme sahibi Heybet İpek, “Biz ürünlerimizin lezzetine ve kalitesine güveniyoruz. Burası farkı fark edenlerin adresi olacak” dedi. 

“FARKIMIZI HİSSEDENLER VAZGEÇEMİYORLAR” 

Hasbi Döner’e gelerek bir kez ürünlerin tadına bakan müşterilerin, bir daha vazgeçemediğini belirten işletme sahibi Heybet İpek, “Hasbi döner markası aslında bir sevgi ve muhabbet üzerine ortaya çıktı. Biz ilk bu işe başladığımızda farklı dürüm çeşitleri yapıyorduk. Ama sonra müşterilerimizin taleplerine kulak verdikçe aradıkları lezzeti bulmak için çabaladık. Nihayetinde harbi dürümü piyasaya sürdük. Ürünü tanıtmak için çeşitli kampanyalar düzenledik. Harbi dürümün lezzetini tadan birçok müşterimiz bir daha vaz geçemedi” dedi. 

“LEZZET VE KALİTE ZİNCİRİNDEN ÖDÜN VERMİYORUZ”

Vatandaşların lezzeti ve kaliteyi fark ettikten sonra bu çizgiyi bozmamak için mücadele ettiklerini dile getiren İpek, “Kısa sürede güzel işler başardık. Tabi bunun tek nedeni, ürünlerimizin lezzeti ve kalitesi. Müşterilerimiz tek dürümler doyuyorlar. Ve içerisindeki malzemelerin lezzetini tek tek alıyorlar. Şimdi biz de bu lezzet ve kalite zincirini kaybetmemek için mücadele ediyoruz. Yaptığımız işin hakkını vermek için gayret ediyoruz” diye konuştu. 

“DOYMAYANA İKİNCİ ÜRÜN İKRAMIMIZ”

Piyasaya sürdükleri harbi dürüm lezzetinin kısa sürede müşterileri tarafından benimsendiğine vurgu yapan İpek, “Biz insanların aradığı lezzeti bulabilmesi için sadeliği seçtik. Sos ve baharat olayından uzak durmak taraftarıyız. Müşterilerimizin bazıları sos talep etse de, harbi dürümü yedikleri zaman fikirleri değişiyor. Biz tavuğumuzu günlük terbiye ediyoruz. Dürümün içerisine koyduğumuz her ürünün kalitesine dikkat ediyoruz. Bu yüzden müşterilerimiz harbi dürümü yediklerinde her ürünün lezzetini alabiliyorlar. Ayrıca harbi dürüm ile doymayana ikincisini ücretsiz ikram ediyoruz. Vatandaşlarımıza şu çağrıda bulunacağım. Bir şeyi denemeden karar vermek ön yargıdır. Ön yargı hayatın her alanında insana zarar verir. Ürünlerimizin her zaman arkasındayım” dedi.

Hasbi Döner Sipariş Hattı: 0850 259 27 16

whatsapp-image-2022-03-04-at-10-16-52-1.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-10-16-52-2.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-10-16-52.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-10-16-53-1.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-10-16-55-001.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-14-27-40.jpeg

whatsapp-image-2022-03-04-at-14-27-39-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler