Aydınlılar bu tadı sevdi

Aydınlılar bu tadı sevdi

Efeler'de her hafta salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda yaptıkları turşuları satarak geçimini sağlayan Serkan Sever, “Aydın’a eşsiz tatta turşu satıyoruz” dedi.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Ramazan Paşa Mahallesi'nde her hafta salı günleri kurulan pazar alanı, vatandaşların ilgi noktası olmaya devam ediyor. Kentin merkezinde bulunan ve Aydın'ın dört bir yanından gelen üreticilerin ürünlerini sergilediği pazarda, her hafta olduğu gibi bugünde yoğunluk yaşandı. Pazar alanında tezgâh kuran Serkan Sever, salı günleri pazarda sattığı turşularla geçimini sağlıyor.


“BİR DEĞİL BİRDEN FAZLA ÇEŞİT VAR”
Pazar alanında birden fazla turşu çeşidini satarak geçimini sağlayan Serkan Sever, “Ben bu işi severek yapıyorum. 3 yıl oldu bu işi yapalı. Bir değil birden fazla çeşit var.  Örneğin; karışık turşu, kornişon, pancar, salatalık, ıspanak ve biberiye turşuları gibi. Fiyatlar ise 15 ile 35 TL arasında değişebiliyor. Hepsi doğal el yapımı ürünler.  Sebzelerin hepsini kendi bahçemizden topluyoruz. 2 tane de ustamız var. Özel olarak yapılıyor. Salı günleri de getirip burada tezgâhlarda halka satışını yapıyoruz. Aydın’da eşsiz tatta turşu satıyoruz. Aydınlılar da bu tadı sevdi.” dedi.

whatsapp-image-2022-11-01-at-13-45-19.jpeg

whatsapp-image-2022-11-01-at-13-45-20-1.jpeg

whatsapp-image-2022-11-01-at-13-45-20.jpeg

whatsapp-image-2022-11-01-at-13-45-21.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler