Aydınlılar dikkat

Aydınlılar dikkat

MGM’nin yayınladığı verilere göre, Aydın’da önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklığı düşük olacak. Ayrıca sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

Ekim ayının gelmesiyle beraber Aydın'da hava sıcaklıkları düşüşe geçti. Kentin birçok farklı bölgesinde vatandaşların yağmur duasına çıktığı Aydın için beklenen haber ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) geldi.

MGM'ye ait internet sitesinde yer alan verilere göre Aydın'ın 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde;

31 Ekim Pazar günü hava sıcaklığı en düşük 11, en yüksek 25 derece olacak. Kentte gün boyunca sağanak yağışlı hava hakim olacak. 

1 Kasım Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 22 derece olacak. Kentte gün boyunca sağanak yağışlı hava hakim olacak.

2 Kasım Salı günü hava sıcaklığı en düşük 10, en yüksek 24 derece olacak. Kentte gün boyunca çok bulutlu hava hakim olacak.

3 Kasım Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 13, en yüksek 24 derece olacak. Kentte gün boyunca sağanak yağışlı hava hakim olacak.

4 Kasım Perşembe günü hava sıcaklığı en düşük, 14, en yüksek 26 derece olacak. Kentte gün boyunca az bulutlu hava hakim olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler