Aydınlılar Dikkat

Aydınlılar Dikkat

Aydın’da koronavirüs tedbirleri kapsamında Efeler ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde ilçede kurulan pazaryerlerinin mevcut durumları ile ilgili toplantı yapıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Efeler Kaymakam Cemal Şahin başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Efeler Belediye Başkanlığı, Manavcılar Odası Başkanlığı ve Emniyet yetkilileri katıldı. Toplantıda, koronavirüs tedbirleri nedeniyle mevcut pazaryerlerinin sıkışık olması ve bu durumun virüsün yayılmasına yol açma ihtimaline karşın vatandaşların güvenliği açısından yeni tedbirlerin alınması amacıyla ilçede kurulan pazaryerleri ile ilgili yeni kararlar alındı.

 

BAZI PAZARLAR HAFTA İÇİ SÜREKLİ AÇIK OLACAK

 

Bu kapsamda, Kurtuluş Mahallesi (Eski Otogar) pazaryerinin hafta içi 5 gün süreyle kurulmasına, Fatih Mahallesi Kapalı Pazar yerinin hafta içi 5 gün süreyle kurulmasına, Girne Mahallesi (Efekent) pazaryerinin hafta içi 5 gün süreyle kurulmasına, Umurlu Mahallesi pazaryerinin pazartesi ve Cuma günleri kurulmasına, Dalama Mahallesi pazaryerinin Cuma günleri kurulmasına karar verilmiş, diğer tüm pazaryerlerinin ise kapatılması kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler