AYDINLILAR DİKKAT

AYDINLILAR DİKKAT

Aydın Valiliği, kent genelinde bu akşam saatlerinden itibaren yaşanması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Aydın Valiliği ve Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Aydın kent genelinde yaşayan vatandaşları bugün geceden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyardı.

Bugün gece yarısında başlaması beklenen fırtınalar, yarın saat 23:00'da sona erecek. Vatandaşları hazırlıklı olmaları ve doğalgaz, soba zehirlenmesi gibi durumlara karşı dikkatli olması konusunda uyaran valilik, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Yarın akşam saatlerinde fırtınanın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." dedi.

esfaezoxaaasvmw.jpg

Öte yandan Kuşadası Belediyesi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kentimizde, 24 Ocak Pazar gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği; ulaşımda aksama, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenme, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler