Aydınlılar düğün kısıtlamalarını destekliyor mu?

Aydınlılar düğün kısıtlamalarını destekliyor mu?

Aydın İl Umumi Hıfzısıhha Meclis Kararları doğrultusunda ‘’Düğünler de gelin ve damat dışında kimse oynamayacak’’ açıklamalarının ardından pandemi sürecindeki Aydınlılar kararı destekledi.

Yeni normal dediğimiz döneme alışmaya çalışan Aydınlılara, ‘’Yeni alınan kararla düğünler de gelin ve damat dışında kimse oynamayacak. Siz bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?’’ diye sorduk. 

‘’BEN ZATEN OYNAMIYORDUM, İYİ OLDU’’

Ben zaten oynamıyordum iyi oldu diyen Şevket Özcan, ‘’Ben zaten düğünleri sevmiyordum. Virüsten dolayı iyice sevmemeye başladım. Bu karar gayet de iyi oldu. İnsanlar gece yarılarına kadar oynuyorlardı. Ben zaten oynamıyordum. 1 tane kızım var. Onun düğünü olsa onda da oynamam’’ cümlelerine yer verdi.

Düğün arifesinde olan Gamze Ilıbaş, ‘’Açıkçası bu karar beni üzdü. Ama tabi sağlığımız çok daha önemli.  Eğer ilgili makamlar virüsü böyle yeneceğimizi düşünüyorlarsa kimse düğünler de oynamaz. Umarım daha fazla kısıtlamalar gelir de kökten yeneriz virüsü’’ dedi. 

Bu kararı kim verdiyse çok teşekkür ediyorum diyen Ali Yıldırım, ‘’Bence düğünler hiç başlamamalıydı. İnsanlar yine bir araya gelip oynayacak. Eğer iyi bir denetim olursa yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilebilir. Ben bu kararı sonuna kadar destekliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler