Aydınlılar yine meydanları doldurdu

Aydınlılar yine meydanları doldurdu

Aydın Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir program düzenledi. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

(Haber: Saniye BAŞKAN)

Türkiye'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'nci yılına özel ülke genelinde anma töreni düzenlendi. Saat 20 itibariyle 81 ilde başlayan tören, Aydın'ın Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlendi. Aydın Valiliği'nin organizasyonunda gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra kürsüye çıkan Aydın Valisi Yakup Canbolat, günün anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirdi.

GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın konuşmasının ardından, 15 Temmuz günü şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in tanıtım videosu izlendi. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 81 ilde ortak yaptığı konuşma dinleyiciyle buluştu. Daha sonra, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı program, 15 Temmuz Belgeseli, İlahi Korosu gerçekleştirildi. Saat 21'de başlayan programda, yine 81 ilde ortak sela okundu.

Selanın ardından, isteyen vatandaşlar gece boyunca nöbet tutmaya başladı.

pogo.jpeg

p.jpeg

lsili.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler