Aydınspor devre arasına mutlu giriyor

Aydınspor devre arasına mutlu giriyor

Süper Amatör Lig’de ilk devrenin son maçında Aydınspor sahasında Germencikspor’u ağırladı. Hızlı başlayan mücadelenin kazananı 5 farklı üstünlükle Aydınspor oldu.

HABER: (Berna AYDIN)

2.jpg

Adnan Menderes Stadyumu 1 nolu yan sahada mücadele hızlı başladı. Maçın ilk dakikasında oyuna başlayan Aydınspor Canberk’in golüyle 1-0 öne geçerek erken bir zafer elde etti. Aydınspor’un baskısı devam ederken Germencikspor karşılık vermek istedi ancak yeterli olmadı. Siyah-beyazlı ekip rakip yarı sahaya yerleşti ve dakika 35’de yeniden 97 numaralı Canberk sahneye çıkarak takımın 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Golden sonra iyice rahatlayan Aydınspor ilk yarının son dakikalarında skoru 3-0 yaparak iyice rahatladı. Siyah-beyazlı ekipte 34 numaralı formasıyla Serkan takımının 3. Golünü kaydetti ve Aydınspor rahat bir şekilde soyunma odasına gitti.

4.jpg

Aydınspor ikinci yarıya da hızlı başladı. İkinci yarının ilk dakikalarında yeniden Serkan sahneye çıktı ve takımını 4 farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Uzun süre siyah-beyazlı ekibin üstünlüğüyle geçen ikinci yarıda Germencikspor zaman zaman fırsat bulsa da pozisyonları iyi değerlendiremedi. Siyah-beyazlı ekibin rahat üstünlüğüyle geçen 2. Yarının son dakikalarında faul pozisyonundan doğan serbest vuruşta topun başına Ali Saltuk geçti. Saltuk pozisyonu iyi değerlendirdi ve topu filelerle buluşturdu. Aydınspor bu golle birlikte maçtan 5-0 üstünlükle ayrılarak devre arasına moralli girdi.

7.jpg

6.jpg

“YÖNETİM İSTİFA”

Maçın ardından dikkat çeken bir başka olay yaşandı. Yönetimden ve yönetimin verdiği kararlardan şikayetçi olan Asi Kankalar, galibiyeti kutlarken yönetimi istifaya çağırdı. “Aydınspor bizimdir bizim kalacak” diyen taraftarlar ve yönetim arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler