AYESOB'da devir teslim yapıldı

AYESOB'da devir teslim yapıldı

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (AYESOB) başkanlık görevine seçilen Muhammet Ali Künkçü, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

AYESOB’un geçtiğimiz Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda aldığı 324 oyla rakibi Selahittin Çetindoğan’ı 54 oy farkla geride bırakarak başkanlığa seçilen Muhammet Ali Künkçü, eşi Melda Künkçü ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Seçim Kurulu’na geldi. Mazbatasını teslim alan Künkçü için daha sonra AYESOB’da devir teslim töreni düzenledi. AYESOB binasına geldiğinde personel tarafından karşılanan Künkcü için kurban kesildi. Kurbanı kesen Aydın Celepler ve Kasaplar Odası Başkanı İsmail Kadı, kestiği kurbanın kanını Künkçü’nün alnına sürerek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

AYESOB’un başkanlık koltuğuna oturan Künkçü, vatandaşlardan esnafa sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Künkçü, “Aydınımızın insanlarından esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Esnaf, hayat, ekonomi, ülkemizin barometresi demek. Marketlerden değil esnaftan alışveriş yapalım. Esnaftan alışveriş yapalım herkes mutlu olsun. Aydınlılara esnaftan alışverişe davet ediyorum” dedi.  

Başkan Künkçü, ayrıca görev süresince herkesin başkanı olacağını belirterek seçim öncesi verdiği vaatlerin yerine getireceğini de ifade etti. Devir teslim törenin ardından Başkan Künkçü, eski Başkan Çetindoğan’ı birlik binasından uğurladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler