AYGİAD'dan KOSGEB'e plaketli teşekkür

AYGİAD'dan KOSGEB'e plaketli teşekkür

Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD), çalışmaları ve iş dünyasına yaptığı hizmetler ile birçok kez Türkiye gündemine oturan KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü'ne plaket vererek teşekkür etti.

Başarılı çalışmaları ve iş dünyasına katkıları ile birçok kez Türkiye gündemine oturan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürlüğü'ne bir teşekkürde Aydın Genç İş İnsanları Derneği'nden (AYGİAD) geldi.

AYGİAD'ın, Avrupa Birliği ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğunun Desteklenmesi Hibe Programı- VI (CSD-VI) kapsamında yürütmekte olduğu ‘Sosyal Girişimciliği Geliştirmek İçin Yenilikçi Yaklaşım’ (Innovative Approach to Develop Social Entreprenurship) INNO-SOCIA projesinin açılış kokteyli, proje ortağı, iştirakçisi kurumlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Reyhan Gülpınar ve KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger'de katıldı.

Etkinliğin sonunda düzenlenen tören ile Gülpınar'a ve KOSGEB İl Müdürlüğü'nü temsilen Dülger'e plaket takdim edildi. AYGİAD Başkanı Fikret Utku Uyanık, KOSGEB tarafından kentte gerçekleştirilen faaliyetler ve iş dünyasına sunulan imkanlar ile katkılarından dolayı tüm kurum personellerine teşekkür etti.

Törenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Dülger, "Aydın Genç İş İnsanları Derneği(AYGİAD) tarafından KOSGEB’in Aydın’da gerçekleştirdiği faaliyetler ve iş dünyasına yaptığımız hizmetlerden dolayı tarafımıza plaket takdim edildi. AYGİAD yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Hizmetlere şevkle devam edeceğiz inşallah" dedi.

whatsapp-image-2021-06-11-at-09-20-01-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-11-at-09-20-01.jpeg

whatsapp-image-2021-06-11-at-09-20-00.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler