AYİMDER'den başarlı öğrenciye tebrik ziyareti

AYİMDER'den başarlı öğrenciye tebrik ziyareti

AYİMDER Başkası Akın Aksu ve beraberindeki heyet, YKS'de Türkiye 284'üncüsü olan Fatma Akbay'ı ziyaret ederek hediyelerini verdi.

Aydın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) bu sene de birçok başarıya imza attı.

Efeler ilçesine bağlı Gödrenli Mahallesi'nde yaşayan ve Nazilli Asımın Nesli Proje İmam Hatip Lisesi mezunu olan Fatma Akbay'da sayısal kategoride Türkiye 284'üncüsü oldu. Hafta sonları çiftçi olan ailesine yardım etmesine, özel öğretim desteği almamasına rağmen Türkiye sıralamasına girmeye başaran genç kıza kentin dört bir noktasından tebrik mesajları yağdı.

AYİMDER YALNIZ BIRAKMADI

Akbay'ı ilk ziyaret edenlerden biride Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (AYİMDER) Başkanı Akın Aksu ve beraberindeki heyet oldu. Genç kızı tebrik ederek hediyelerini sunan Başkan Aksu, Akbay'a öğretim hayatında başarılar diledi. Nazilli Asımın Nesli Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Bünyamin Aras'ı da tebrik eden Aksu, "Aydın Efeler Gödrenli Mahallesinden çiftçilik yapan ailesine hafta sonları  yardım ederek; özel öğretim desteği almadan Nazilli Asımın Nesli Proje İmam Hatip mezunu, sayısal Türkiye 284.sü Fatma Akbay'ı ve okul müdürümüz Bünyamin Aras'ı AYİMDER  olarak ziyaret ederek hediyelerini taktim ettik" dedi.

whatsapp-image-2021-08-16-at-21-09-17-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-16-at-21-09-18.jpeg

whatsapp-image-2021-08-16-at-21-09-17-kopya.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler