AYTEKİN BAŞKANA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AYTEKİN BAŞKANA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Geçtiğimiz günlerde kendisi için organize edilen doğum günü partisi ile gündeme gelen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya sosyal medyada destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan ve 54 yaşına giren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, kendisine ait deve çiftliğinde gerçekleştirdiği kutlama ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyadan canlı olarak yayınlanan kutlamada maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle adeta topa tutulan Kaya'ya sosyal medyadan destek mesajları gelmeye devam ediyor.

"AYTEKİN KAYA HER YERDEDİR"

Sosyal medyada İYİ Partili Belediye Başkanı'na Cumhur İttifakı üyesi olan siyasetçiler ve ailesinden gelen destek mesajları adeta çığ gibi büyüyor. "#AytekinKayaHerYerdedir" etiketiyle paylaşılan mesajlarda Kaya'nın halkı için yoğun şekilde çalıştığı vurgulanıyor. Paylaşımlarda genel olarak şu ifadeler kullanılıyor;

" 06.00’da Hürriyet Mahallesi, 07.00’de şantiyede, 08.00’de Sevgi Yolu’nda, 09.00’da İstiklal Mahallesi’nde, 10.00’da belediyede, 11.00’de Acarlar’da, 12.00’de Gerenkova’da, 13.00’te hasta ziyaretinde, 14.00’te cenazede, 15.00’te yeni yapılan dükkanlarda, 16.00’da Zafer Mahallesi'nde, 17.00’de odunları kömürleri kalmamış evlere yakacak dağıtımında, 18.00’de Deveciler Kahvesi’nde, 19.00’da kendi işinde, 20.00’de evinde ailesiyle bir öğün yemeğinde. İncirliova için gövdesini taşın altına koyan Kaya başkan arkandayız, yanındayız, seninleyiz. Ömrüne sağlık, doğum günün kutlu olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler