Aytekin Kaya Öğrencileri Sınava Yetiştirdi

Aytekin Kaya Öğrencileri Sınava Yetiştirdi

İncirliova Belediyesi, YKS’ye girecek adaylar için büyük bir özveride bulunarak belediyeye ait araçları öğrencilerin hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatlarıyla harekete geçen İncirliova Belediyesi ekipleri, YKS’ye girecek İncirliovalı adaylara sınava yetişebilmesi için belediyeye ait araçları tahsis etti. Sadece belediye araçlarını tahsis etmekle kalmayan Başkan Kaya, 1 adet özel aracını da öğrencilerin hizmetine sundu.

 

41 Öğrenci Araçlardan Faydalandı

 

İncirliova Belediyesi kapsamında 1 makam aracı, 1 yarım otobüs, 2 minibüs, 5 binek araç ve Başkan Kaya’nın şahsına ait 1 özel araç dahil olmak üzere toplam 10 araçla 41 öğrenci velileri ile birlikte sınava girecekleri okullara ücretsiz olarak götürüldü.

 

İncirliova Belediyesi’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sabahın erken saatlerinden itibaren #YükseköğretimKurumlarıSınavına girecek olan öğrencilerimizi Başkanımız Aytekin Kaya'nın talimatıyla sınava girecekleri okullara belediyemiz araçlarıyla #ücretsiz olarak götürdük. Geleceğimizin teminatı gençlerimize başarı ve kolaylıklar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

“Aytekin Abiniz yanınızda”

 

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Gençlerimizi sınava götürmek için tahsis ettiğimiz belediyenin araçları yetmeyince en son kendi aracımı da öğrencilere verdim. Aytekin Abiniz her zaman yanınızda. Şans sizinle olsun. Rabbim zihin açıklığı versin” diye konuştu.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler